Numerološki vidik dneva: 6.5.2018

Bolj pomembno je vedeti, kam greste, kot pa to, da hitro pridete tja. (Newcomber)

Celotni mesec maj je mesec za razmišljanje in spoznavanje sebe: kaj je res moje, kaj mi energijo daje, kaj mi jo jemlje. Tudi posamezni dnevi so temu primerno razpeti med skrajnostmi. Na današnji dan vplivata števili 6 in 4 (13), ki imata malo skupnega. Šestica bi se rada zabavala, štirica ima ob tem občutke krivde. Najbolje bomo storili, če se do večera raje posvetimo kakšnemu delu, skrbi za starše, sorodnike, otroke ali prijatelje… Ali pa gremo na kakšen planinski pohod. Proti večeru je dober čas, da se dobimo s prijatelji, odigramo igrico Jaz sem, se poslužimo brainstorminga za kakšno zadevo, ali ustvarjamo skupaj nekaj novega.


LJUBEZEN:

Energije dneva niso najbolj lahkotne, pa tudi znotraj nas ne bo pretirano lahkotnosti. Skrb za udobje doma je današnji jezik ljubezni. Namesto z ognjenimi zublji bomo naklonjenost izražali z nežno skrbnostjo.
Ni najbolj ugoden dan za samske.

ZDRAVJE:

Dobro nam bo del sprehod v gore ali plavanje in savna.

DENAR:

Ljudje, ki so že po naravi bolj skopi, bodo še bolj. Ljudje, ki imajo v svoji numerični kodi števili 4, 6 ali 8 bodo bolj široko odprli svoje dlani kot običajno, vendar le do svojih bližnjih ali prijateljev – imidž je potrebno vzdrževati.

KARIERA:

Čeprav je nedelja, je to dober dan za delo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

To je odličen dan za obisk sorodnikov.

PRIJATELJSTVO:

Zvečer je kot nalašč za druženje s prijatelji, medsebojno sodelovanje, brainstorming…

SPLOŠNO POČUTJE:

Energije dneva spodbujajo zaskrbljenost, pa je le od naše pozitivne naravnanosti odvisno, koliko nas bodo ujele.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.