numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 6.6.2018

Šele, ko sprejmemo vse dele sebe, se imamo zares radi. In življenje zasije.

Šestica v dnevu želi prebuditi našo senzualnost, erotiko, romantična hrepenenja, budi željo po ugajanju in seveda precejšnjo dozo egocentrizma. Vidimo svoje potrebe in smo sočutni do tistih, ki od nas nič ne zahtevajo. Če moramo kaj dati, se naše sočutje že nekoliko zmanjša. Bolj nam ugaja beg v laž kot kakšen trd spopad. Nagaja nam lahko ljubosumje in zavist. Dan je odličen za predavanja in predstavitve, za marketing, izobraževanje in poučevanje, za modo, kozmetiko, nego in lepoto. Ni pa ugodno za trda pogajanja, podpise pogodb ali odprtje firme. Rutinsko in nezanimivo delo nam bo šlo silno težko od rok.


LJUBEZEN:

Želeli bomo biti občudovani, oboževani in na prvem mestu. Hkrati pa bomo zapadali v vse svoje nepredelane travme o lastni privlačnosti in vrednosti. Hitreje bomo zapadli v ljubosumje, pa tudi lažje bomo našli besede, da povemo, kaj želimo. Pri marsikaterem paru se bodo prav skozi ljubosumje pokazale težave v odnosu. Če želite razmerje ohraniti, ga rešujte. Letos se razmerja hitreje krhajo in padajo narazen.
Samski – morda boste morali biti malo bolj potrpežljivi, vendar to ni razlog, da bi samevali doma.

ZDRAVJE:

Blagodejno bo vplivalo na nas plavanje, zadrževanje v solnih sobanah in seveda ob vodi. Idealen dan za skok na morje. Previdneje v prometu.

DENAR:

Nagnjeni bomo k zapravljivosti.

KARIERA:

Uspešnejši bomo pri tistih delih, ki zahtevajo veliko komunikacije, predstavitve, predavanja, tudi spletnega marketinga in seveda pri delih, ki so povezana z lepoto. Pogumno stopite korak naprej!

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Danes bomo največ naredili zase in za otroke, če bomo bolj strpni, razumevajoči in sočutni. Ni potrebno, da so vedno in povsod najboljši in sto-procentni. Koliko lepši je svet, če veš, da te imajo radi tudi takrat, kadar delaš s 30% zmogljivostjo.

PRIJATELJSTVO:

Tudi površni klepet ima lahko pozitivne učinke. Težavo lahko povzročita laž in zavist. Zavist v prijateljstvu je kot črv v jabolku.

SPLOŠNO POČUTJE:

Manj bomo zbrani in bolj občutljivi. Bolj egocentrični. Z bolečino se bomo zavedali vsakega pomanjkanja prijaznosti, svoje ravnanje bomo videli manj objektivno. Lažje nam bo, če se preprosto sprejmemo takšne kot smo, z vsemi odtenki in smo hvaležni, da obstajamo.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.