numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 6.7.2018

V drugih vedno opažamo le svoj odsev.

Energije dneva se usmerjajo v dom, družino, prijateljstvo ter priljubljenost v službi. Čas je za čiščenje doma, za urejanje stvari glede družine in doma. Tako stanovanja in hiše (kakšna adaptacija, popravilo pip, odtokov…) kot odnosov. Stanovanje bo pokazalo, kaj ne štima, pa bo potrebno morda poiskati kakšno pomoč. Tudi v razmerjih bomo jasno videli, kateri odnos nam energijo daje in kateri jemlje.


LJUBEZEN:

Načrtno se potrudite, da ste bolj prijazni in ljubeznivi do partnerja. Konec koncev je vaš partner, ne pa odvod za slabo voljo.
Samski – dan je dober za druženje in spoznavanje novih ljudi, če le nimate v svoji kodi števil 2, 4, 8 ali 9.

ZDRAVJE:

Možna večja notranja tesnoba, ki povzroča stres. Ta pa glavobole, težave z ledvicami in mehurjem… Plavanje in ples sta danes dobri izbiri, ki krepita tudi zdravje.

DENAR:

Dobra naložba tega dne je tudi nakup kozmetike, obisk frizerja, pedikerja…

KARIERA:

Končajte stvari, katere imate odprte. Zaključite dela. Če pride v komunikaciji do nepričakovanih zastojev in blokad, se nikar ne jezite. Vsako dogajanje sprejmite z mislijo: Kaj, če je to daleč najboljša okoliščina zame? Umirite se. Ni dober dan za odprtje firme ali podpis pomembnejših pogodb.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Pogosto je otrokom lažje, če jim poveste, da ste preprosto slabe volje in si želite, da so nekoliko tišji. Bodo vsaj vedeli, da niso oni krivi za vaše počutje, da jih imate še vedno radi, le da potrebujete nekaj več miru.

PRIJATELJSTVO:

Bodite potrpežljivi ali se raje izognite stikom, za katere že v osnovi potrebujete več moči in dobre volje. Hitro lahko pride do nestrpnosti in trenja. Ni vredno.

SPLOŠNO POČUTJE:

Bolj kot imamo »sindrom Cankarjevske mame« in več kot počnemo »moram« stvari zaradi ugleda, pomembnosti in renomeja – bolj napeti bo dan. Večjo tesnobo in napetost lahko občutijo ljudje, ki imajo v svoji kodi števila 2, 4, 8 in 9.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.