numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 6. 8. 2017

Dom in družina sta na prvem mestu. Bodite plemeniti, to je čas sodelovanja.

Dan je idealen, da se posvetite svoji družini. Nikar preveč strogo in brezkompromisno ne vztrajajte pri svojih stališčih. Veste, celo stališča in prepričanja se tekom let spreminjajo, ideali padajo, in verjemite, da zaradi njih ni vredno izgubiti sicer ljube osebe. Res –vprašajte se, kaj vam je pomembneje: da obvelja vaša ali da ohranite odnos? Bodite hvaležni, da lahko s svojimi dragimi sedete za isto mizo, vidite njihovo zadovoljstvo, jim prisluhnete, se pogovarjate… Če že dalj časa niste najbolj zadovoljni z medsebojnimi odnosi, je ta dan kot nalašč za začetek nečesa novega. Ne začenjajte ga s strogostjo, resnostjo in prepirom. Za začetek vložite seme tistega, kar bi radi želi. Posejte strpnost, nežnost, prijaznost in sprejemanje. To je krasni dan, da zvečer namesto pred TV skupaj odigrate igro »Jaz  sem«. (Več o igri najdete na FB strani NLP Izobraževanja ali na moji strani Emily Enveritas).

Majhen vložek z dolgoročnimi in daljnosežnimi posledicami. Vaših besed (ki se bodo pojavile med igro) se bodo spominjali še čez leta. In toplo jim bo pri srcu. Za TV oddajo pa že čez par dni ne bodo vedeli, kaj so gledali.

LJUBEZEN:

To je dober čas za utrjevanje odnosa, za ustvarjanje resne partnerske zveze, doma in družine. Ja, to je odlični dan za narediti otroka ?, pa čeprav je nekoliko bolj vroče. Dan za nežnost, čustveno bližino in seks. Morda celo v kakšnem oddaljenem kotičku narave, pod senco dreves in ob žuborečem potočku… Če imata težave na partnerskem področju, poiščita strokovno pomoč. Ne prenaglita se z razvezo.

ZDRAVJE:

Če imate težave s spolnimi organi, ledvicami in mehurjem, poiščite pomoč zdravnika. Pijte veliko tekočine, priporočam plavanje.

DENAR:

Čas je primeren za nakup nepremičnine. Predvsem tiste, ki si jo ogledujete že nekaj časa. Nekaj lahko dobite od svojih dragih. Možno dedovanje ali zadetek pri igrah na srečo.

KARIERA:

Na poslovnem področju lahko pridobite nove pristojnosti ali večji  renome. Ni nujno, da bo tudi plačilo večje.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

To je čas družinskega sodelovanja, družinskih vrednot in medsebojne pomoči. Vzdržite se obsojanj in vseh ravnanj, ki bi vodila v razdor. Družinski prepiri se lahko sprevržejo v dolgotrajno, celo dolgoletno  »vojno« in bo preteklo veliko časa, da boste zacelili te rane. Zato bodite pozorni v tem času na sodelovanje.

PRIJATELJSTVO:

Zabava je za vas ključnega pomena in čas, ki ga boste preživeli s prijatelji vam bo dal novo moč in energijo. Pripravite prijateljska srečanja: pikniki, skupna praznovanja, izleti…

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda se boste počutili obremenjeni,  predvsem s strani družine in družinskih članov. Poskrbite za vsa potrebna popravila v hiši ali v stanovanju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.