numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 6. 9. 2017

Bodite nežni s seboj, vendar ne zapadajte v samopomilovanje. Energijo usmerite v ustvarjalnost, meditacijo in duša se bo pozdravila.

Največja nevarnost tega dne je pretirana razčustvovanost, ki nima nič skupnega z zdravim izražanjem čustev. Ljudje, ki so nagnjeni k depresivnosti, bodo še bolj zmedeni in tesnobni. Če se boste prepustili samopomilovanju, boste izgubili potrebno energijo, vaše počutje pa bo še slabše. Pojdite na jogo ali se umaknite v svet lastne kreativnosti: pišite, rišite, slikajte, pojte, plešite… Karkoli, vaši talenti vas bodo popeljali čez razpoko tesnobe in mraka. Tako boste pozdravili svojo dušo in morda še pred večerom doživeli pravo malo razsvetljenje.

LJUBEZEN:

Na čustvenem področju boste morda razpeti med dvema osebama in vas bo premetavalo iz enega konca na drugega. V enem trenutku boste pripravljeni prekiniti obstoječe razmerje, ker vam je bolj všeč druga oseba, že v naslednjem trenutku boste prepričani, da je najbolje ostati v prvem partnerstvu…. Kakorkoli se boste odločili, boste vznemirjeni in tesnobni. Zato se ne odločajte! Raje razmišljajte, kaj natančno vam je pri osebi všeč in kaj ne. Žalostno je, da imamo ponavadi za nakup kavbojk bolj jasne kriterije kot za izbiro partnerja, kajne? Ni najbolj ugoden dan za razčiščevanje s partnerjem, saj boste nagnjeni k pretiranemu izražanju čustev ter igranju žrtve. Lahko pa pridete do presenetljivih spoznanj in jasnih uvidov, če si boste nalili čistega vina. Resnica vas bo osvobodila.

Samski ostanite še samski; ničesar pametnega ne boste zamudili.

ZDRAVJE:

Lahko vas napade tesnoba, anksioznost, cela čisto ta prava depresija. Pomagajte si z meditacijo, jogo, gibanjem v naravi in telesno aktivnostjo ter s svojo ustvarjalnostjo negujte telo in duha. Tako se boste okrepili in precej hitreje napredovali tudi z zdravljenjem resnih bolezni. Ne posegajte po poživilih, drogi, alkoholu in po drugih opiatih. Še hitreje kot sicer vas bo ta strup zagrabil s svojimi kremplji in težje se ga boste rešili.

DENAR:

Zaupajte, da se bodo stvari uredile. Danes živite v skladu z rekom: »Blagor nama pticama u zelenim šumama. Sve što nam treba, pada nam s neba.« Bolj kot vas bo strah, bolj se bodo vrata denarju zapirala. Bolj kot boste, na videz morda lahkomiselno, zaupali, hitreje se boste umirili in tudi dotok denarja se bo uredil. Danes ne iščite logičnih rešitev, raje začnite dan s pozitivnimi afirmacijami.

KARIERA:

Če se želite s svojimi nadrejenimi dogovoriti za kakšne spremembe… ali se dogovoriti s strankami za nove pristope, postopke… ali začeti in zagnati nov poslovni projekt – počakajte! Ne danes, pa tudi ne v naslednjih 3 dneh. Stvari se bodo razsule in ne bo rezultatov, kakršne si želite. Raje se poslužite Disneyevega modela: kako se ta projekt vidi skozi moje oči, skozi delodajalca in sodelavce, skozi uporabnika in končnega potrošnika…. Prišli boste do zanimivih spoznanj, ki vam lahko močno izboljšajo rezultate. Poslovnim dogovorom pa se raje izognite.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Lahko, da vas bodo vaši starši ali že odrasli otroci silno prizadeli. Morda se ne bo na zunaj nič spremenilo, vendar se boste vi drugače notranje počutili. Izpod preproge bodo začela uhajati potlačena čustva. Ne boste več pripravljeni igrati dodeljenih vlog. Uprli se boste in začeli iskati, kdo pravzaprav ste vi v tej situaciji. Raje boste tvegali tako izgubo ljubezni kot tudi materialne izgube, ne boste pa več pripravljeni sprejemati položaja, ki vam že nekaj časa teži dušo in srce. Ja, čas je za zdravljenje odnosov.

PRIJATELJSTVO:

Morda boste danes prečrtali kakšno ime v vašem notesniku in na listi prijateljev.

SPLOŠNO POČUTJE:

Koliko vam bo ta dan težek in naporen ali lahkoten, bo odvisno predvsem od vaše miselne naravnanosti in od tega, kaj boste počeli. Če nič drugega – pišite dnevnik ali odigrajte partijo tenisa. Blagodejno bodo vplivale na vas nežno roza in sinje modra barva ter svetlo zelena.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.