numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 7. 1. 2018

Življenje se vam obrača v bolj srečno in pozitivno smer, privabljate razcvet in obilje.

To nedeljsko popoldne je kot nalašč, da se po naporni delovni soboti nekoliko sprostimo in napolnimo baterije. Odličen dan za obisk kakšne gledališke igre ali predstave, kina ali galerije. Za ukvarjanje z umetnostjo ali zgolj uživanje v lepoti. Morda greste z družino na krajši izlet in si ogledate kakšno muzejsko zbirko. Morda pa zavijete na kakšno predstavitev stenskih poslikav ali intuitivnega risanja… posvetite se temu, ob čemer vaša duša poje. Zraven »moram« opravil vnesite v svoje življenje »želim« opravljanja. Če bi živeli svoj idealni način življenja, kaj bi počeli več? Katere stvari od naštetih že lahko vnesete v svoje življenje? Katere »moram« stvari lahko opustite ali poskrbite, da bodo narejene na drugačni način?

LJUBEZEN:

Pridobili boste moč, da v obstoječe razmerje vnesete pozitivne spremembe in ga obarvate z novimi barvami. Če ste samski, se le ozrite okrog sebe. Pogled vam bo kmalu obstal na prijaznem obrazu in sijočih očeh.

ZDRAVJE:

Vnesite v svoje življenje spremembe, za katere vam bo telo hvaležno.

DENAR:

Ste si v zadnjih dveh dneh odgovorili na vprašanja, kaj je potrebno storiti, da se približate svojemu poslovnemu cilju? Če ste – odprite um in oči: v prihodnjih dneh se lahko nepričakovano pojavijo priložnosti za dober zaslužek. Pogosto je prevelika želja največja ovira za dosego cilja. Želja je zgolj kažipot k temu, kar bi radi izkusili. Ne ostanite pri želji, ne oklepajte se je. Želje so nabite s čustvi pomanjkanja tega, kar si želimo in nas vodijo po poteh, kjer lahko to pomanjkanje še močneje izkusimo. Se pravi v izgubo tega, kar si želimo. Raje se pomaknimo v namero in delovanje. Tako se premočna čustva razpustijo in s tem odprejo pot možnostim in uresničitvi. Samo delujte. Tako kot takrat, ko doma začutite željo po koščku tortice in se brez večjih ceremonij obujete ter greste v prvo trgovino po njo. Ne veste, kako delovati, da bi uresničili svoje želje? Lahko si za začetek rečete (postavite namero): »Čeprav še ne vem, kako bom to izpeljala in dosegla, sem pripravljena videti in sprejeti možnosti. Vem, da bom pravi čas spoznala, kar moram vedeti in takrat bom delovala.« Morda v tem ne vidite smisla, toda – poskusite. Kaj pa lahko izgubite, če tudi sedaj sploh ne veste, kaj bi storili? S tem boste odvzeli preveliko težo, preveliko pomembnost dogodku, ki se prav zaradi te pomembnosti, zaradi te teže ne more udejanit. Naši južni bratje imajo super pregovor, ki pravi: »Vse dođe do tebe kad ti se j..e.« To ni navodilo za spanje na kavču, temveč s takšno naravnanostjo delujte.

KARIERA:

Bodite prožni in ustvarjalni. Dovolite si razmišljati mimo okvirjev. Nič ni potrebno danes storiti, le dajte si notranje dovoljenje, da sprejemate obilje. Čeprav morda še ne veste kako. Toda, pomislite: kolikokrat se je že zgodilo, da ste uspešno rešili neko zadevo, za katero na začetku niste vedeli niti tega, kako se je lotiti. Nepričakovano se vam bodo odprla nova vrata v uspeh in obilje.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Peljite svoje otroke (ali sorodnike, če nimate otrok) na krajši izlet ali si oglejte likovno razstavo. In za piko na i še skok v slaščičarno. Morda pa skupaj narišete novo sliko, pobarvate lončke… Tudi odnos s starši lahko bistveno izboljšate, če jih po nedeljskem kosilu povabite na ogled kakšne predstave ali vsaj v kino. Danes s svojimi sorodniki ne razpravljajte o žgočih temah, ki so vir nezadovoljstva. O dediščini, za katero se morda borite in imate drugačno stališče od sorojencev. Pogovor ne bo dal dobrega občutka nobeni strani in vprašanje je, koliko časa bo takšen dogovor sploh veljal. Raje odigrajte igrico Jaz sem. Boste imeli večjo korist.

PRIJATELJSTVO:

Če boste prožni, nepristranski in odprti, boste uživali v krogu starih in novih prijateljev.

SPLOŠNO POČUTJE:

V svoja jadra boste zajeli osvežujoč veter, kar vas bo napolnilo z močjo in optimizmom.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.