numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 7.10. 2017

Namenite nekaj svojega časa tistim, ki potrebujejo pomoč!

Energija dneva bo precej podobna včerajšnji. Se spomnite filmov, ko se dan neprestano ponavlja? Bi vi naredili kaj drugače v včerajšnjem dnevu? Naredite to danes. Z občutkom do drugih. Za podjetnike je danes idealni dan, da naredijo kakšno brezplačno predstavitev svojega dela in storitev, kakšno uslugo, prezentacijo… Ni pa dober za prodajo. To je dan za dobra dela. Ta umirjajo srce in krepijo zdravje. Na cesto pojdite umirjeni, z namero o varni vožnji ter z aktivacijo kode zaščite. Absolutno in pod nobenim pogojem ne sedite za volan, če boste predtem pili alkohol.

LJUBEZEN:

Marsikatero razmerje, v katerem manjka medsebojno spoštovanje in je že dalj časa prazno, se lahko prekine. Sicer pa odsvetujem prepir, saj lahko zaseka pregloboke rane. Vezani si raje privoščite ogled kakšnega filma z duhovnim sporočilom ali presenetite partnerja z nečim, za kar veste, da ima rad. Nežna in dobra dejanja bodo bogato obrodila.

Samski lahko nepričakovano spoznate sorodno dušo, če boste le dovolj spontani in odprti do drugih.

ZDRAVJE:

Ni dober dan za operativne posege ali obisk pri kiropraktiku, lahko pa vam zelo koristi kakšna alternativna oblika zdravljenja.

DENAR:

Manj kot boste razmišljali o denarju, bolj kot boste radodarni, več ga boste imeli. Pravzaprav boste pravi čas dobili, kar potrebujete. Bolj kot vas bo strah in bolj kot se boste obremenjevali, bolj vam bo odtekal skozi prste. Tudi v obliki različnih okvar tehničnih predmetov.

KARIERA:

Uspešnejši boste pri timskem delu, sicer pa je to dober dan za različne nastope, brezplačne predstavitve, prezentacije…

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Oglejte si kakšen film, ki ima pozitivno sporočilo, pojdite v knjižnico ali na predstavo, odigrajte igro Jaz sem. S tem boste posejali seme povezanosti in medsebojnega spoštovanja.

PRIJATELJSTVO:

Dobro vam bo delo, če boste priskočili na pomoč prijatelju, ki je v stiski. Medsebojna pomoč krepi odnose. Pri posojanju denarja pa računajte na to, da ga morda ne boste dobili nazaj. Posodite ga le v primeru, če ga lahko pogrešite. Družba vam bo dobro dela, le izogibajte se konfliktnim temam. Prijateljem, ki to že dolgo več niso, pa je najbolje, da pomahate v slovo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda boste preveč nemirni, občutljivi in zaskrbljeni. Pravijo, da ženskam v takšnem razpoloženju najhitreje povrne dobro razpoloženje, če lahko komu pomagajo, moški pa se najhitreje obnovijo pri kakšnem adrenalinskem športu.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.