numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 7. 11. 2017

Brez ljubezni do sebe ne morete doseči ničesar pomembnega!

Dan je najbolj naklonjen zdravljenju. Če imate kakršnekoli težave, tako s telesom kot s psiho, obiščite zdravnika, kiropraktika, terapevta, svetovalca… Vse naše bolezni in težave so posledica porušenega ravnovesja, takšnih ali drugačnih zlorab, potlačenih čustev… Dan spodbuja globoke intuitivne zaznave in sporočila duše. Čimbolj se izogibajte pomembnim poslovnim sestankom in predstavitvam, nakupom ali podpisom poslovnih pogodb. Če karkoli kupujete, kupite raje stare in rabljene zadeve, ki potrebujejo obnovo. Sicer pa se danes posvetite negi svojega telesa, svoje duše, negi svojih odnosov z ljubljenimi…

LJUBEZEN:

Če ste že dalj časa v nezadovoljnem odnosu, boste dobili moč, da se iz njega umaknete. Sicer pa je današnji dan kot nalašč za negovanje partnerja, izražanje ljubezni in nežnosti, poslušanje, masažo… Za obnavljanje vseh tistih lepih stvari, ki so vas pritegnile na partnerju in vaju zbližale.

Samski boste nemara nihali v svojem razpoloženju: od optimizma do otožnosti in nazaj. Čustveni boste, občutljivi in ranljivi, pa je bolje, da se izogibate hrupnim družbam in površnim odnosom.

ZDRAVJE:

Takšen dan je kot nalašč za preventivne preglede, tudi če nimate nobenih težav. Morda se poslužite še drugega mnenja ali drugih alternativnih načinov. Obiščete ajurvedskega zdravnika, zobozdravnika, greste na bioresonanco, h kiropraktiku… Veliko se gibajte na svežem zraku, vključite čim več zelenja in sončne svetlobe. Začnite telovaditi.

DENAR:

Svojo ustvarjalnost boste znali izraziti na praktični način in jo dobro vnovčit. Intuitivna zaznava vam lahko pomaga tudi pri špekulacijah.

KARIERA:

Na poslovnem področju vas lahko ovira pretirana nervoznost ali občutljivost. Morda boste hoteli vse naenkrat, ali boste vsako mnenje, ki bo drugačno od vašega, čutili kot osebno zavrnitev. Nikar se kujavo ne umikajte ali trmasto ne vztrajajte pri svojem. Največji uspeh boste dosegli, če boste znali sodelovati z drugimi. Seveda s tistimi, ki vas spodbujajo in so kreativni. Zavrnite tako ljudi kot položaje, ki vas izčrpavajo in dušijo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Želeli boste vnesti več jasnosti in pristnosti v odnose. Odločno se boste zoperstavili občutku zatiranja. Lahko vas neka opazka močno prizadene in bodo na površino priplavala mnoga potlačena čustva in bolečine. V takšnem razpoloženju le težko dorečemo kaj pametnega. Raje si dajte sami to, kar si želite od svojih dragih. Poslužite se sanjarjenja. Vidite sebe kot majhnega otroka, ko ste bili prizadeti in zrvane v tisti situaciji sebe kot odraslo osebo. Ki ima nalogo, da ščiti tega otroka. In ko v mislih preigravate neprijetni dogodek, vstavljajte nove vložke: vaš odrasli jaz objame otroka, … mu pove, da je čudovit fantek ali deklica,… da tisti, ki so otroka prizadeli, nimajo prav… peljite tega otroka na sprehod v gozd ali v igralni park, igrajte se z njim, božajte ga in objemajte… Na koncu se boste počutili bistveno bolje, ker slabih občutkov ne boste tlačili, hkrati pa si boste dali ljubezen, ki ste jo takrat in jo sedaj potrebujete.

PRIJATELJSTVO:

Odmaknite se od ljudi, ki vam jemljejo energijo. Družite se z ljudmi, ki imajo podobno energijo kot vi. Ali pa raje ostanite v toplem zavetju doma, si pripravite vročo čokolado in si ogledate kakšen luštkan romantičen filmček s srečnim koncem.

SPLOŠNO POČUTJE:

Bolj kot se imate sicer radi, bolj prijetni in umirjeni dan boste preživeli. Če boste čutili velika nihanja v razpoloženju, pa je to znak, da en ali več vaših delov potrebuje zdravljenje.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.