numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 7. 12. 2017

Čas je za združitev tako materialnih kot duhovnih vidikov življenja.

Dan je naklonjen trgovcem in trgovanju. Radi bomo kupili kaj lepega sebi, kot tudi svojim dragim in prijateljem. Težje bomo odrekli kakšno uslugo, pa tudi drugi nam bodo bolj pripravljeni prisluhniti. Kjer smo do sedaj neuspešno čakali na odgovor na kakšno prošnjo, ali naleteli na gluha ušesa – poprosite jih danes. Z malenkost drugačnimi besedami. Vendar se ne posvečajte novim poslovnim projektom; to velja za nov način delovanja pri tistih projektih, ki so zastala in jih nismo mogli dokončati. Predstavite jih še enkrat, na nov način, z večjim elanom in navdušenjem. Prav tako je to odličen dan za javno izražanje hvaležnosti ali da popravimo napako, ki smo jo v preteklosti naredili. Besede »oprosti« in »žal mi je« imajo večjo moč, kot se je zavedamo. Na energetski ravni spodbujajo zdravljenje in celjenje, na socialni pa vplivajo na boljše odnose. Zidajo most do drugih in do lastnega uspeha.

LJUBEZEN:

Poglejte na svoje razmerje od daleč, pravično in nepristransko. Kaj potrebuje pomoč in dodatno pozornost? Ohranite mirnost in iščite podobnosti, kar bo uravnotežilo in harmoniziralo odnose. Ne kritizirajte, za napake se opravičite in jih popravite. Samske bo vleklo v družbo, kar je tudi najbolj prav.

ZDRAVJE:

Lahko si zelo povrnemo zdravje; morda celo z (na prvi pogled) nenavadnimi načini. Iz srca priporočam izvajanje meditacije in starega Havajskega obreda zdravljenja duše, ki se imenuje Ho’oponopono. Doživite lahko pravi čudež izceljenja, ne glede na težave in dolgotrajnost zdravljenja.

DENAR:

Velikodušni bomo ali se bomo vsaj želeli pokazati takšni. Zato lahko hitro prekoračimo vsoto, ki smo jo namenili za nakupe in porabo. Pred nakupom se raje vprašajmo: »Zakaj to potrebujem? Kaj mi bo to dalo? In kako bom na to gledal/gledala čez nekaj tednov, mesecev…?« Prisluhnite svoji intuiciji. Jasno boste čutili, kaj je za vas prav in kaj ne.

KARIERA:

Izkoristite dan za različne prošnje in iskanje uslug. Danes vam jih bodo ljudje težje odklonili. Vendar se tudi danes posvečajte projektom in poslom, ki ste jih začeli že pred decembrom in jih še niste dokončali. Znali boste ustrezno in prijetno predstaviti svoje ideje in načrte. Tako lahko uspešno povežete tako poslovno kot osebno življenje. Najboljše rezultate bo dalo skupinsko delo ali celo sodelovanje z ljubljeno osebo in družinskimi člani.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Naša preobčutljivost se bo malo umaknila, kar bo blagodejno vplivalo na izboljšanje odnosov. Morda začnete ponovno razmišljati o družini ali o novem članu. Možno je rojstvo dolgo pričakovanega otroka.

PRIJATELJSTVO:

Jasno boste zaznavali želje, radost in bolečino drugih. Navdihovali jih boste in spodbujali. Izogibajte se besedam, ki bi žalile in poniževale.

SPLOŠNO POČUTJE:

Vaša samopodoba bo v popolnosti reflektirala vaše počutje. Zaupajte si, sprejmite se s cenjenjem in v celoti. Ustvarjalno delo in sodelovanje z drugimi vam bo dajalo notranji mir in trdnost.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.