numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 7.2.2018

Intuicija je glas duše. Vidi tja, kamor logika nima dostopa.

Danes bo glas naše intuicije jasnejši in bolj razločen, pa se mu splača prisluhniti. Intuicija je naša prirojena sposobnost, ki pa s časom in skladiščenjem novih informacij tone v pozabo. Je jezik našega nezavednega in hkrati vodstvo višjega jaza.
Naš razum lahko operira zgolj z znanimi informacijami in z njimi sestavlja nove možnosti. Kot da bi iz enih in istih kock sestavljali vedno novo hišo. Za razliko od razuma, ima naš nezavedni um dostop do vseh potencialnih možnosti in različic. Vse, kar se je že zgodilo, kar se še bo zgodilo in vse, kar bi se lahko zgodilo. Ima popolnoma vse odgovore, ki so za nas pomembni. Naša intuitivna narava zmore bliskovito oceniti stvari in v trenutku pretehtati vse možnosti. V trenutku prepozna in izbere za nas najboljšo. V hipu očisti vse, kar je odvečnega in najde bistvo ter ga podneti z življenjsko močjo.
Danes lahko pogledamo kakšno reč izza kulis, pa naj gre za poslovno ali čustveno zadevo.


LJUBEZEN:

Dan bo nabit z erotiko in seksualno energijo. Strast lahko mnogim zamegli razum. Ne skačite čez plot. Pazljivo pri prepovedanih sadežih, saj vas lahko izda že nekontroliran pogled, nasmeh, beseda… Zaradi trenutne povečane spolne sle ni pametno ogroziti stabilne zveze.
Za pare, ki gredo danes narazen, je to definitivno najboljša odločitev.
Samski – uživajte.

ZDRAVJE:

Dan je kot nalašč za obisk pri zdravniku, še bolj pa pri zdravnikih stare tradicionalne kitajske medicine, ajurvedskem zdravniku, alternativnih zdravilcih. Bolj boste prisluhnili telesu in dobili premnogi intuitivni vpogled. Precej stvari lahko naredimo tudi sami. Priporočam v branje knjigo Ozdravimo bolečine telesa, avtor je dr. Sarno. Kot kača, ki se levi, boste uspešno odpravili vse stare težave in se obnovili z novo močjo.

DENAR:

Zaupajte svoji intuiciji in dobri presoji.

KARIERA:

S svojo ustvarjalnostjo in posebnim načinom, s katerim pristopate k tradicionalnim situacijam, boste poželi uspeh.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Verjetno bomo manj tolerantni do čustvenih manipulacij s strani staršev. Bolj strastno se bomo odzivali, pa je možnih več zapletov, predvsem s starši. Do otrok bomo bolj prizanesljivi, saj jih bomo tudi intuitivno bolje razumeli in čutili njihovo stisko ali nemoč.

PRIJATELJSTVO:

Morda bomo v družbi sijali, pa vendar bomo veliko bolj osredotočeni nase kot na druge.

SPLOŠNO POČUTJE:

Čutili bomo novo strast ter notranjo moč, zato bomo drzni in se nam nobeno tveganje ne bo zdelo preveliko. Želeli bomo dobiti največ, kolikor lahko.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.