numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 7.3.2018

Če smo pripravljeni spremeniti svoje mišljenje, lahko spremenimo svoje življenje. (Louise Hay)

Morda dobimo danes kakšno dobro novico. In tudi procesi se bodo odvijali v našo korist, pa se splača vložiti kakšno vlogo ali kakšno drugo uradno zadevo. Sicer je to delovno obremenjen in napet dan. Previdno na cesti, posebno še ljudje, ki imate v svoji numerični kodi število 5. Saj veste, zaščita je aktivacija niza 71931. Tudi kakšne naprave lahko danes malo štekajo.
Vse življenje iščemo notranje ravnovesje in harmonijo. Srečni smo šele takrat, ko si um in duša podata roki. Takrat se povežejo vsi trije notranji centri človeka (um, srce in trebuh) z namenom skupnega cilja.
Kadar morate sprejeti pomembno odločitev, se posvetujte z vsakim posameznim delom sebe:
1. Preverite, kako se glede vaše odločitve počuti vaše srce, vaš um in vaše telo.
2. Kaj vam vsak posebej sporoča?
Če ne čutijo enako, še niste pripravljeni, da sprejmete odločitev. Odločite se šele takrat, ko bodo usklajeni.


LJUBEZEN:

Poimenujte vsaj 3 stvari, ki jih imata s partnerjem skupne. Danes iščite stične točke s partnerjem. Najbolje pa je, če daste prednost telesu pred umom. Ljubite se, kot da zadnjič raziskujete njegovo telo. To je dan za uživanje in hedonizem.

ZDRAVJE:

Odličen dan za obisk pri svetovalcu, alternativnem zdravilcu, družinskem terapevtu ali coachu. Pridobili bomo novo energijo za ozdravitev.

DENAR:

Danes je dober dan za špekulacije; imeli boste nos za prave naložbe.

KARIERA:

Imeli bomo dobra izhodišča za poslovna pogajanja in dogovore. Vendar bodo rezultate prinesli le projekti, ki smo jih že prej začeli, ne danes. Če imate neko popolnoma novo zamisel ali projekt, raje malo počakajte. Nikar na vrat na nos ne odhitite k šefu ali predstavite zadevo na spletni strani. Vzemite si vsaj nekaj dni preden ga boste predstavili in lansirali. Morda pa dobite kakšno dobro novico. Morda o napredovanju ali povišici.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Predlagam vam, da s svojimi dragimi odigrate igrico Jaz sem. Igrica je zasnovana na podobnih pravilih kot vladajo v življenju. Uspeš lahko, če veš kaj hočeš… če veš, kako se tega lotit … če znaš, kdaj je potrebno počakati in kdaj je dobro biti hiter… če poznaš svoje sposobnosti… če imaš malo sreče. Razlika z življenjem je v tem, da imaš po igri dober občutek, tudi če ne zmagaš.

PRIJATELJSTVO:

Past tega dne je preveliko trmasto vztrajanje pri lastnem prav. Čutili bomo, če nam bo kdo govoril eno, čutil pa drugače. Vendar se lahko motimo v tem, kaj prikriva in zakaj. Kaj vam pomeni več: prijateljstvo ali to, da imate prav?

SPLOŠNO POČUTJE:

Pogosto se zgodi, da nas strah pred napakami in prihodnostjo ohromi. Ne vemo, kaj bi bilo modro storiti. Ne vemo, kako naprej. Takrat potrebujemo nasvet. Pogosto isti strahovi oklepajo tudi naše najbližje. Prijatelji svetujejo sicer z najboljšim namenom, toda iz svojega modela sveta, ki za nas morda ne drži.
Takrat se lahko poslužite modrosti narave in naslednje šamanske tehnike. Pojdite v gozd, na travnik.
1. Na tla narišite krog, ki predstavlja neugodno situacijo. Stopite vanj in za trenutek z vsemi čuti podoživite situacijo, z vsemi dvomi, čustvi, strahovi.
2. Izstopite iz kroga z obrazom proti njemu (ga gledate).
3. Izberite si tri učitelje/mojstre iz narave (drevo, kamen, veter, mravljo…), čisto naključno, kar vam prvo pade na pamet.
Kam jih položite v prostoru? Kje jih vidite?
4. S katerim želite najprej vzpostaviti stik? Stopite pred tisti prostor.
5. S tremi umirjenimi dihi očistite um, srce in telo in se povežite z energijo prvega učitelja. Ko vas energija potegne, stopite vanj. Sedaj ste to (drevo, kamen, veter…)
Kakšen nasvet bi to drevo dalo vam v tej situaciji? Kako to situacijo čuti drevo?
Sprejmite nasvet. Vam želi povedati še kaj?..
Stopite ven in se zahvalite.
6. Na enak način se povežite z ostalima učiteljema in na enak način dobite nasvet tudi od njiju.
Vsakemu se zahvalite.
7. Stopite pred krog neprijetne situacije, na hitro vsrkajte vse nasvete vseh treh učiteljev in jih združite v en stavek. Vdihnite energijo tega stavka.
Čutite svetlobo, kako vas ovija in od znotraj čisti, celi in krepi. Predstavljajte si, kako ta zlata svetloba pronikne v vsako celico vašega telesa, ovije prav vsak organ in ga posvetli.
8. S to svetlobo in z nasvetom stopite v problemsko situacijo.
Kako jo sedaj doživljate?
9. Kaj je drugače, ko stopite iz kroga in pogledate nazaj na situacijo?


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.