numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 7.4.2018

Vedno se najde nekaj, za kar smo lahko hvaležni.

Dan, ki nas lahko potegne v nepotrebno in brezplodno razmišljanje o prihodnosti. Morda bomo čutili željo, da uredimo nekatere zadeve, si naredimo plane za prihodnost. Počakajte še malo z novimi idejami. Raje se posvetite preteklim zadevam, če je potrebno še kaj urediti.


LJUBEZEN:

Vsaka strast z leti skupnega življenja nekoliko usahne. Danes bo dalo najboljše rezultate, če bomo s partnerjem krepili prijateljsko povezavo. Ljubezen je energija, je valovanje… Je čas strasti in čas tihe pripadnosti. Danes je dan za mirni valček.
Samski – bolj boste pozorni na tiste vrednote, ki imajo za vas pomen na dolgi rok.

ZDRAVJE:

Morda bomo po nepotrebnem precej tesnobni in notranje napeti. Možne so prebavne težave in težave s križem in zobmi.

DENAR:

Dan obeležujeta eno duhovno in eno materialno število. Obe pa si znata postaviti ceno. Če imate že dalj časa v planu kakšen večji nakup trajnejše vrednosti, je danes dober dan. Pri nepremičninah boste imeli srečno roko pri nakupu starih objektih, ne pri novogradnji. Sicer bomo pa danes precej bolj previdni z denarjem.

KARIERA:

Pri delu bomo bolj učinkoviti, če bomo delali sami. Timsko delo je lahko oteženo, ker bomo vsi bolj napeti, sumničavi, togi v svojih razmišljanjih in prepričani, da moramo imeti vse pod kontrolo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Še vedno mnogi starši menijo, da z nestrpnostjo pri delu izražajo svojim otrokom, kako zelo dobri so do njih, skrbni in ljubeči. Kako hitijo delati za njih. Vendar nihče nestrpnosti tako ne doživlja (če ne gre ravno za potapljanje ladje). Nestrpnost na energetski neverbalni ravni sporoča: nisi mi toliko pomemben, da bi se mi ljubilo truditi s spoštljivim vedenjem. Bi radi to povedali svojim otrokom?

PRIJATELJSTVO:

Morda ni najboljši dan za velike zabave. Pogovor z izbranim prijateljem pa lahko močno poglobi medsebojno povezanost in zaupanje.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma bomo videli stvari temnejših barv kot so v resnici. Želja po nadzoru in negativna naravnanost lahko povzroči velik notranji nemir, posledica pa so konflikti z drugimi ali umik in osamitev (odvisno od temperamenta). Najbolje bomo storili, če gremo na dolg sprehod v naravo ali na športno igrišče.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.