numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 7.5.2018

Človeku lahko prepoveš vse, razen upanja v prihodnost. (Gambetta).

Števili 7 in 5 (14), ki oblikujeta današnji dan, se podpirata, slaba stran je le v tem, da spodbujata prehitro delovanje brez razmisleka. Pa zato previdnost v prometu in na cesti ne bo odveč. Prav tako raje še enkrat preberite sporočilo, preden pritisnete pošlji. Na nas lahko vpliva tudi tako, da bomo kakšnim pogledom nasprotnega spola pripisovali večji pomen, kot ga ima v resnici. Na kratko – nagnjeni bomo k iluzijam, napačnim romantičnim predstavam in iskali nekakšno globoko bistvo tam, kjer ga ni. Je pa dan odličen za skupinska dela, predstavitve, potovanje in izlete, brainstorming…V takšnem dnevu bi organizacije in skupnosti morale imeti predstavitve svojega dela ter dneve odprtih vrat.


LJUBEZEN:

Ne iščite skritih sporočil in podtonov. Za današnji dan velja sporočilo tistega znanega filma: Če se moški obnaša, kot da mu ni do tebe, mu pač ni do tebe.
Samski – dan je dober za prijateljska druženja, ne pa za začetek nove resne zveze.

ZDRAVJE:

Dan je kot nalašč za ples. Njegove zdravilne lastnosti bodo polno izkoriščene.

DENAR:

Bolj na široko bomo razmišljali: kaj koristi skupnosti, katere spremembe bi bile dobrodošle in nujne… To bi bil dober dan za finančni sestanek kakšnega urada, ministrstva…

KARIERA:

Petica v dnevu vpliva na hitrost razmišljanja in na večjo odprtost za spremembe ter novitete. Dan je odličen za timsko delo, polni bomo novih idej in načrtov, lažje bomo izstopali iz utirjenih poti.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Pojdite z otroki na kakšno potopisno predavanje, na aktivnosti, ki se dotikajo skupnosti. V tujini imajo po šolah predstavitve poklicev – današnji dan bi bil idealen za kaj takšnega. Za obisk prostovoljnih gasilcev, tabornikov…

PRIJATELJSTVO:

Ni dobro biti preveč zaupljiv. Danes govorite le o tistih stvareh, ki bi jih upali objaviti tudi na fejsu.

SPLOŠNO POČUTJE:

Energije dneva so lahko nekoliko bolj hitre, pa je potrebno biti bolj previden in zavestno upočasniti jezik in noge. Osebe, ki imate v svoji osebni numerični kodi število 3 – prosim, aktivirajte si niz zaščite 71931.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.