numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 7.7.2018

Daj vsakemu dnevu priložnost, da bo najlepši v tvojem življenju. (Mark Twain)

Vpliv skrivnostne sedmice se bo odražal tudi v dnevu. Najprej nam bo odprl vrata do novih idej. Še tisto, kar se nam je zdelo včeraj nemogoče, se nam danes zdi čisto uresničljivo. Sledite svoji intuiciji, pa vendar ohranite noge na tleh. V sanjah lahko namreč tudi letimo, v resničnosti pa potrebujemo za to kakšno vozilo. Ali plan do uresničitve svojih želja. Tudi te želje se bodo premetavale in spreminjale. Tako bomo zdaj polni idej in energije, potem lenobni in ležerni. Odprite vrata novim idejam.


LJUBEZEN:

Čustva nam lahko malo ponagajajo. Pazite, da se ne zaljubite v fantazijo in zaradi iluzije izgubite nekaj realnega. Morda pa v obstoječo zvezo vnesete neko novo žgečkljivo ali kako drugače prijetno osvežitev, kaj menite?
Samski – prepustite se intuiciji, sledite ji brez večjega razmišljanja in presenečeni boste.

ZDRAVJE:

Pazite na cesti in v prometu. Posebno še osebe, ki imate v svoji kodi število 3.

DENAR:

Če morate kupiti karkoli večjega – kupite raje staro.

KARIERA:

Polni bomo idej, pa se lahko hitro zaletite v ustvarjanje nečesa, glede česar si boste že čez nekaj dni premislili. Sedaj zbirajte le ideje in delajte na starih stvareh. V ustvarjanje in podpise pogodb boste šli kasneje.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Idealen dan za uživanje z otroki in družino. Morda na kakšnem izletu ali na športnem igrišču, ali pa zvečer skupaj specite piškote.

PRIJATELJSTVO:

Odličen dan za druženje.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma se bomo počutili dobro, le osebe, ki imajo v svoji kodi število 3 morajo biti bolj pazljive pri gibanju in pri komunikaciji.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.