numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 7. 8. 2017

To je obdobje zdravljenja, obnove in prenove različnih osebnih in poslovnih vidikov vašega življenja. Bodite nežni s seboj!

Z današnjim dnem se začne 14-dnevno obdobje, v katerem se bo jasno kazalo, kakšna bo naša prihodnost, če sledimo sedanji poti. Če ste zadovoljni – super. Če niste – začnite razmišljati, kdo ste v resnici, kaj v resnici želite početi in kakšno življenje želite živeti. Na dan bo bruhalo prav vse, kar nas ovira pri doseganju sreče in uspeha. Kajti, sedanji čas trka na okove preteklosti. Da jih spustimo in se premaknemo naprej.

LJUBEZEN:

Ne boste več pripravljeni ohranjati razmerja, ki je lepo na zunaj, znotraj pa prazno. Kriza je najboljši čas, da pogledate, kaj je v odnosu resnično vredno, odvržete vse lažno in umetno ter vzpostavite pristno harmonijo. Ta nepričakovani kaos povzroča prevrat in tesnobo, vendar je nujen korak v razvoju.

ZDRAVJE:

S pravilno prehrano ali dieto, z meditacijo, gibanjem v naravi in telesno aktivnostjo negujte telo in duha.  Obnovite telo in mu povrnite popolno zdravje.

Vsaka bolezen ali težava ima svoj prvi, najbolj primarni vzrok za nastanek v naših mislih in čustvih. Če ne veste, kako ste »pridelali«svoje težave, se vprašajte: Kakšne misli o sebi in svetu bi morala imeti oseba, da bi lahko pridobila te težave? Kako bi se večinoma morala počutiti in kakšna bi morala biti njena čustva, da bi se te težave lahko pojavile? Kakšno bi moralo biti vedenje te osebe, da bi te težave dobile prosto pot?

Saj veste, drugim znamo vedno tako dobro svetovati in vidimo širšo sliko. Dajmo svetovati še sebi tako.

DENAR:

Dober čas za nakup ali prenovo starih zgradb, avtomobilov, pa tudi za ponovni pretres zamisli in projektov.

KARIERA:

Najbolj uspešni boste na področju zdravljenja in prenavljanja; tako ljudi kot zgradb, organizacij, okolja, zamisli.. Nagrade pridejo kasneje.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Morda bo prihajalo do bolečih spoznanj in bolečih trkov. Vse je ok. Ne boste več pripravljeni igrati dodeljenih vlog. Želeli boste, da vas sprejmejo takšne kot ste in ne boste več hoteli kupovati ljubezni. Raje se boste odrekli kakšni ugodnosti in se povrnili k svoji prvobitni naravi. Prav imate – bodite to, kar ste. Vendar najverjetneje niste atomska bomba, zato vam ni potrebno vsega vreči v zrak.

PRIJATELJSTVO:

Odrekli se boste nekaterim ljudem in prekinili vse, kar je v vašem življenju umetno, lažno in neuporabno.

SPLOŠNO POČUTJE:

Skozi pogosto naporne in boleče spremembe se boste prebudili in odvrgli vse lažne oblike izražanja lastne osebnosti.  Pozdravili in prenovili boste prenekatere vidike svojega življenja in povrnili moč tistemu, kar je v vas pravo in resnično. Čim več časa preživite v naravi, v meditaciji in tišini.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.