numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 7. 9. 2017

Posvetite se uresničevanju novih poslovnih in ustvarjalnih zamisli, ki lahko služijo množicam!

Vplivi dneva se bodo spreminjali. Morda boste še zjutraj tesnobni in polni skrbi, popoldne pa se boste počutili kot da ste na steroidih. Nobena skrajnost ni ok. Lahko da vas bo neka zadeva spravila v žalost ali v bes. Pomirite se. Popoldne in zvečer pojdite raje na fitnes ali stresite povečano energijo pri kakšnem drugem športu. Nikar ne odreagirajte kot bikec na rdečo cunjo. Posebno še, kadar imate pred seboj rdečo luč, v svoji osebni numerični kodi pa števili 3 in 5. Resnično; dajte nogo s plina! Aktivirajte kodo zaščite in ne furjajte kot brez glave naokrog. Ta novi val energije raje porabite za ideje, ki vam bodo švigale po glavi. Prav na podlagi včerajšnjega in današnjega premišljevanja, se vam lahko porodi genialni nov projekt.

LJUBEZEN:

Če boste še dopoldne čustveno zmedeni in morda celo žalostni, boste še pred večerom hoteli obrniti hišo na glavo. Odločno in brezkompromisno boste postavili svoje zahteve. Morda boste delovali celo nekoliko brezobzirni. Čutili boste novo moč, vendar nikar ne pretiravajte. S silo se situacija dolgoročno ne bo rešila. Če imate v zvezi težave, bi se bilo morda dobro obrniti na družinskega terapevta ali zakonskega svetovalca. Seveda, če vam je do tega, da se zveza nadaljuje.

Samski se boste morda spustili v neko novo avanturo. Sledite svoji strasti in srcu, dovolite si biti spontani. Carpe Diem!

ZDRAVJE:

Danes ste bolj nagnjeni h glavobolu, k poškodbam, opeklinam in urezninam. Ali pa k povišani temperaturi.

DENAR:

Proti večeru se vam bodo začele porajati ideje, s katerimi bi si lahko mnogi ljudje izboljšali življenje. Vi pa lahko v prihodnje precej zaslužite, če boste te ideje razvili do konca in si naredili strategijo, sistem in načrt.

KARIERA:

Premislite in si naredite jasni načrt, ne še iti v uresničevanje. Ni najboljši dan za izvedbo. Če ste športnik in ste aktivni na kakšnem športnem področju, boste prav kmalu dobili odlično priložnost za napredek. Že zvečer ali jutri.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Če boste sprejeli svoj del odgovornosti za nastali položaj, boste morda lahko tudi odpustili.

PRIJATELJSTVO:

Večer je kot nalašč za prijateljske tekme ali druge športne aktivnosti.

SPLOŠNO POČUTJE:

Imeli boste občutek, da ste se izkopali iz nekakšne meglene nedejavnosti in boste morda preveč odločno hoteli nadoknaditi zamujeno.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.