numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 8. 1. 2018

Nagrajuje nas vera in pozitivni pogled na svet!

To je dober dan za nove poslovne začetke, nova sodelovanja kot tudi za novo ljubezen. Prijateljski pogovor se lahko hitro spremeni v novo poslovno priložnost, pa se vam splača iti med ljudi, oz. tja, kjer se kaj dogaja. Vsi bomo bolj prijazni in umirjeni, pripravljeni na sodelovanje in na sprejemanje kompromisov. Zato bomo z večjo lahkoto razširili krog svojih znancev, lažje bomo predstavljali svoje ideje in vizije ter precej lažje navezali kontakte z mogočimi bodočimi vlagatelji in poslovnimi partnerji. Vsekakor dan, ki ga ne smete preživeti sami med štirimi stenami. To velja tudi za osebno in čustveno področje, ne le za poslovno.

LJUBEZEN:

Energija dneva razkriva, koliko smo s partnerjem resnično povezani. Strast nam ne bo meglila oči, tudi čustva ne bodo plesala svojih divjih ritmov, pa bomo bolj umirjeno pogledali na kvaliteto odnosa. Težave v partnerskem razmerju se začnejo po navadi takrat, ko začnemo vse jemati samoumevno, na partnerja pa gledamo kot na svojo lastnino. Danes ga poglejte skozi očala prijateljstva. Je ta oseba še takšna, da joželite za svojega prijatelja? Še lahko vidite prijatelja, prijateljico v njej? Do prijateljev nismo nikoli tako posesivni kot do svojega partnerja, pa bosta oba nekoliko lažje zadihala. Privoščita si nekaj lepega.

Samski – danes bi lahko bil začetek novega resnega razmerja, zato le pojdite v družbo in odprite oči.

ZDRAVJE:

Potrudite se za svoje telo. Če mu boste vsaj malo pomagali, boste uspešno odpravili vse stare težave in se obnovili z novo močjo.

DENAR:

Kupite si nekaj, kar vam je res všeč. Ne zato, ker nujno potrebujete, temveč zgolj zato, ker vam ugaja. Lepota je hrana za dušo.

KARIERA:

Celotni teden je prežet s poslovnimi priložnostmi. Danes sta sodelovanje in druženje najpomembnejša kriterija prihodnjega poslovnega uspeha. Bodite originalni, bodite to, kar ste. Ne pretvarjajte se, ne kopirajte vedenja in nastopov poslovnih mogotcev – to niste vi. Delovali boste umetno in boste več izgubili kot pridobili. Uspeh boste poželi z dobrim izdelkom, z lastnim zaupanjem v ta izdelek in z močjo svoje pristne osebnosti. Ter s svojim lastnim, posebnim načinom, s katerim pristopate k tradicionalnim situacijam. Prav danes lahko pride do začetka novega poslovnega sodelovanja.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Verjetno se bomo bolj odločno odzivali na stare zaplete s starši. Najbolj bomo občutljivi na poskuse čustvenega manipuliranja in bomo odločno prekinili vsako možnost vzbujanja krivde. Odlično! To je dobro tako za nas, za naše otroke in za naše starše (tudi, če se tega ne zavedajo). Tudi do otrok bomo verjetno bolj prijazni ter bomo izžarevali umirjenost in ljubezen. Ker današnjemu dnevu vladata dve materialni števili, jim bomo morda z veseljem kupili kaj lepega ali jih povabili na kaj slastnega. Če imate težave s tem, da vsaj malo popustite nadzor nad njimi, vam predlagam, da se do svojih otrok pogosteje obnašajte, kot da so to otroci vaše najboljše prijateljice. S tem boste razpršili težo svojega nadzora in pretirane vsiljivosti in otroci bodo lažje zadihali ob vas. Verjemite, odnos med vami se bo zgolj izboljšal.

PRIJATELJSTVO:

Danes je čudoviti dan za prijateljska srečanja in druženja. Bolj bomo strpni in dopuščajoči, zato bomo vsi bolj uživali v medsebojnem druženju.

SPLOŠNO POČUTJE:

Verjetno bomo bolj umirjeni in notranje zadovoljni. Hkrati pa bomo želeli iz življenja potegniti največ, kolikor se da.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.