numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 8.10. 2017

Vstopate v novo življenjsko obdobje, ki je obdobje sreče, ustvarjalnosti in sodelovanja.

Čudoviti dan, namenjen prav temu, da se posvetite sebi in svojim dragim. Pojdite skupaj na kakšen krajši izlet, morda obiščete galerijo, greste na kakšno predstavo ali preprosto preživite z družino in s sorodniki prijeten dan za skupno mizo. Iščite teme, kjer se brez težav strinjate. Iščite stvari, v katerih ste si podobni. Ne načenjajte nerešenih zadev, saj jih tudi danes ne boste rešili. Kvečjemu se boste sprli in bo do rešitve še daljša pot. Danes je dan za sodelovanje, naj vam ego ne pokvari dobrih občutkov in kasnejših dobrih rezultatov. To je dober dan za nakupe, prodaje pa se raje ne lotevajte; ne bo rezultatov.

LJUBEZEN:

Čas je za nežnost in izražanje čustev. Tudi obisk čokoladne savne je lahko zadetek v polno. Prebudila bosta vse čute. Ja, kdaj boste pa uživali, če ne zdaj, ko ste živi? Verjemite, da se boste na koncu svojega življenja spominjali takšnih prijetnih dogodivščin, ki povezujejo, ne pa tega, koliko perila ste zlikali. Če je vajin odnos že zdavnaj zašel iz skupne poti, boste imeli dovolj moči, da prekinete nezdrave povezave in pripravite prostor za nekaj novega.

Samski ne ostajajte danes doma. Pridružite se kakšnemu planinskemu društvu in pojdite na izlet ali kamorkoli, kjer boste spoznali nove ljudi. To je lahko tudi dober dan za hitre zmenke, slepe zmenke…

ZDRAVJE:

Veliko se gibajte na svežem zraku, vključite čimveč zelenja in sončne svetlobe. Začnite z novo športno aktivnostjo, ki pa naj bo skupinska.

DENAR:

Denar vam bo šel težko iz roke, zato pa boste znali izraziti svojo ustvarjalnost na čisto praktični način in jo dobro vnovčiti. Če želite karkoli prodati – prestavite na kakšen drugi dan. Ne bo rezultatov. Pri nakupih boste pa dobili dobro razmerje med ceno in kvaliteto.

KARIERA:

Čeprav je nedelja, je to odlični čas za nove pogovore in dogovore glede poslovnega sodelovanja. Lahko se oblikuje neko novo poslovno sodelovanje. V timu boste uspešnejši kot sami, vendar bo uspeh le tam, kjer bodo odnosi ustvarjalni, navdihujoči in inovativni. Negujte sodelovanje s tistimi ljudmi in položaji, ki vas spodbujajo in zavrnite tako ljudi kot položaje, ki vas izčrpavajo in dušijo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Želeli boste vnesti več jasnosti in pristnosti v odnose. Odločno se boste zoperstavili občutku zatiranja. Priporočam vam igranje igre Jaz sem, saj boste brez nepotrebne teže pozitivno vplivali na razvoj dobre samopodobe, samozavesti in medsebojnega spoštovanja.

PRIJATELJSTVO:

Sodelujte s prijatelji, vendar le s tistimi, ki vam bodo služili kot vir navdiha, energije in moči. Odmaknite se od ljudi, ki vam jemljejo energijo. Družite se z ljudmi, ki imajo podobno energijo kot vi. Ni potrebno vsiljevati svojega mnenja, raje prisluhnite ljudem in izberite druženje s tistimi, ki dobro vplivajo na vas.

SPLOŠNO POČUTJE:

Začutili boste novo moč in energijo. Usmerite jo v nove projekte in razmerja, kjer boste lahko izražali svojo ustvarjalnost. Energija se mora nekam usmeriti. Če jo boste pasivno zadrževali, bo postala rušilna. V tem primeru se lahko čisto po nepotrebnem sprete s svojo okolico.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.