numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 8. 11. 2017

Zdrav duh v zdravem telesu – pozdravite svoje telo!

Čeprav dan ne podpira skupinskih srečanj in intelektualnega žongliranja, vam lahko delo z ljudmi prinese veliko materialno korist ali celo možnost odličnih finančnih vlaganj in investicij. Morda se celo odločite za vlaganje v kakšno novo valuto. Če nimate usojene prepreke v svoji osebni numerični kodi, vam lahko uspe celo veliki finančni met oz. materialni dvig. Kar bo imelo dolgoročne pozitivne posledice na finančno varnost, stabilnost v družini in celo neke pozitivne spremembe na poslovnem področju. Danes si namreč roko podajata 2 najbolj materialni števili, ki se na nov način združujeta v uspeh. Boste morda del denarja prelili v kriptovalute?

LJUBEZEN:

Preobčutljivi boste in zato precej nelogični in nerazsodni. Poglejte na svoje razmerje od daleč, pravično in nepristransko. Ne kritizirajte. Ne iščite krivca. Krivcev ni. Je le odgovornost. Najprej vaša lastna do sebe in do tega, kako vi skrbite za kvaliteto razmerja in srečo vaju obeh. Ohranite mirnost in iščite podobnosti, kar bo uravnotežilo in harmoniziralo odnose. Ocenite na subjektivni lestvici od 1 do 10, kaj vse je dobrega v vajinem odnosu. Ste ocenili le s 3? Odlično, niste ocenili z 1. Se pravi, da je nekaj dobrega. Naštejte, kaj natančno je dobrega. Npr. daje mi občutek materialne varnosti, je trezen človek, skrbi za otroke… Kaj še? Osredotočite se na pozitivne vidike vajine zveze. Razmišljanja o tem, kaj vam manjka in kako vnesti manjkajoče dele pa prestavite na dan, ko boste notranje stabilnejši in manj ranljivi.

ZDRAVJE:

Dan je dobesedno namenjen zdravljenju telesa in psihe, zato vam bo vlaganje na tem področju dalo najboljše možne rezultate. Pojdite na specialistični pregled, h kiropraktiku ali alternativnemu zdravilcu, kateremu zaupate in vnesite zdrave navade v svoje življenje. Obrestovalo se vam bo in nagrajeni boste z življenjem samim.

DENAR:

Prisluhnite svoji intuiciji. Jasno boste čutili, kaj bo delovalo in kaj ne. Lahko vam uspe veliki finančni met.

KARIERA:

Vaša ustvarjalnost je v polnem razcvetu. Uspešno lahko povežete tako poslovno kot osebno življenje. Največ boste dosegli z umirjenostjo ter prijaznimi in spoštljivimi besedami. Ker so danes vsi bolj občutljivi, vam bosta razumevajoč in empatičen odnos odpirala vsa vrata. Najboljše rezultate bo dalo skupinsko delo ali celo sodelovanje z ljubljeno osebo in družinskimi člani.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ko se odrasli otroci spominjamo svojih staršev, si ne prikličemo v spomin, kako zelo so garali ali se žrtvovali za nas. Radi se spominjamo trenutkov, ko so bili nežni in razumevajoči, ko so nas pohvalili, spodbujali in objeli z nežnostjo. Manj kot boste kritični do njih, boljše odnose boste z njimi vzpostavili in bolj bodo kasneje pogumni, srčni in samozavestni. Morda začnete razmišljati o družini ali o novem članu. Možno je rojstvo dolgo pričakovanega otroka.

PRIJATELJSTVO:

Jasno boste zaznavali želje, radost in bolečino drugih. Navdihovali jih boste in spodbujali. Izogibajte se besedam, ki bi žalile in poniževale. Saj veste – danes smo vsi bolj rahli in občutljivi.

SPLOŠNO POČUTJE:

Vaša samopodoba bo v popolnosti reflektirala vaše počutje. Zaupajte si, sprejmite se s cenjenjem in v celoti. Ustvarjalno delo in sodelovanje z drugimi vam bo dajalo notranji mir in trdnost.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.