numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 8. 12. 2017

Organizirajte se in vnovčite svojo ustvarjalnost. Naj vam ta čudovita energija ne izpuhti v prazno besedičenje.

Verjetno bomo polni idej, ki jih bomo radi razlagali na ves glas. Preveč besedičenja odvzema moč akciji. Tiste stvari, ki smo jih že počeli, pa nismo dokončali – pri tistih se obrnite po pomoč ali poprosite za kakšno uslugo. Vendar se lotite te akcije, nikar zgolj pompozno ne besedičite svojim domačim in prijateljem. Brez akcije bo to še vedno nedokončan projekt! Ne glede na to, kako dobre ideje imate.

LJUBEZEN:

Nov, svež vetrc bo zapihal v vašem življenju. Težko boste prenašali kakršenkoli način omejevanja ali zatiranja. Veste, kaj je potrebno popraviti ali izboljšati. Kaže se nova smer, ne prenašajte s seboj starih bremen. Razpihajte staro žerjavico v novo strast. Uredite se in nežno nadišavite… Vnesite nekaj več erotike in elegance v skupno življenje. Tudi vi raje pogledate osebo v lepem perilu kot v brezobličnih spodnjicah družinske velikosti. Dajte duška svoji domišljiji.

Samski, bodite drzni, vendar nikar ne prekoračite dobrega okusa. Izognite se cenenosti.

ZDRAVJE:

Spremenite svoje navade in začnite živeti bolj zdravo. Točno veste, kaj je potrebno spremeniti. Ne odlašajte. Storite to takoj zdaj!

DENAR:

Še tiste bolj varčne lahko danes zanese v impulzivno in pretirano zapravljanje. Lahko pa končno preidete od besed k dejanjem in začnete prodajati rezultate lastne ustvarjalnosti. Uspešni in primerno nagrajeni boste le na tistih področjih, ki vam nekaj pomenijo. Spremenite svoj hobi v poklic.

KARIERA:

To je odličen dan, da zastale projekte spravite v novo gibanje. Dokončajte stare stvari, poprosite za pomoč ali uslugo, če jo potrebujete… Ne veste, kako bi se premaknili naprej pri projektu, ki je zastal? Iščete nove ideje? Poslužite se brainstorminga in poprosite za ideje svoje prijatelje, sodelavce… Dober čas za potovanje in delo pri mednarodnih projektih, ali sodelovanju s tujino.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ne bodite preveč ukazovalni in gospodovalni. Raje pomislite, kako neverjetno sposobne otroke imate – nekateri jih nimajo, čeprav si jih želijo. Cenite jih in bodite hvaležni za vse dobro, kar imate. Še bolje boste storili, če jih povabite v kakšno športno aktivnost in tekmovanje. Morda na partijo biljarda ali na kegljišče… Niso dovolj spoštljivi in prijazni do vas? Eh, njihova prijaznost in srčnost je le žetev vaših semen prijaznosti in ljubezni. Če si želite, da vas spoštujejo in imajo radi, začnite izražati svojo ljubezen in lastno spoštovanje do njih. Kar sejemo, to žanjemo.

PRIJATELJSTVO:

Vleklo nas bo v družbo, med prijatelje, med znane in neznane ljudi. Radi se bomo družili z novimi ljudmi in raziskovali podobnosti in razlike. Radi se bomo pokazali v svoji boljši luči in povedali, kako dobri in uspešni smo… To je dan za zabavo, za skupno ustvarjanje, petje, ples ali športno udejstvovanje.

SPLOŠNO POČUTJE:

Čutili bomo več moči in energije, zato jo bomo želeli deliti z drugimi. Bolj bomo radodarni in ustvarjalni. Težko bomo prenašali nedejavnost, pritoževanje ter samopomilovanje… Pa tudi pretirano poveličevanje in samohvala prijateljev ali sodelavcev nas lahko pojezi. Še dobro, da se nam to ne more zgoditi, kajne? Težje bomo sprejemali kakršnokoli omejevanje svobode. Polni bomo planov in idej za prihodnost, potovali bomo ali pa si vsaj želeli potovanja.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.