numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 8.2.2018

»Meje mojega jezika so meje mojega sveta.« (Wittgenstein)

Kulturni praznik je in kot nalašč je to dan, kjer se mogočno prebuja ustvarjalna energija. Dopoldanski del je namenjen poslovnosti, delu, pogodbam, dogovorom, tekmovanjem, popoldanski pa širjenju mej. Predvsem tistih v glavi, pa tudi kakšno potovanje bo dalo dobre rezultate. Ker bomo vsi začeli bolj na široko razmišljat, je popoldan (po 15 uri) naklonjen tudi raznim prošnjam, ne pa več za podpise poslovnih ali materialnih pogodb. Kakšnemu operativnemu posegu pa se je bolje izogniti, če lahko.


LJUBEZEN:

Jutro bo bolj strastno od večera. Pravzaprav je z ljubeznijo najbolje začeti dan, kajne? Tako se dan naredi. Prav seksualna energija je tista energija, ki ima največjo moč manifestacije. Je najbolj prvinska energija, ki poganja celotno življenje. Ohranja nas žive in mladostne ter dviga nivo splošne življenjske energije. Ko te iskrice ne pršijo več, se začnemo starati. Ni čudno, da je imel tudi naš največji pesnik zelo strastne in sočne pesmice. Če je vajino skupno življenje postalo monotono, poskrbite za malo sočne pikantnosti ter adrenalina. Vendar ne pristajajte na nič, v čemer ne uživate in kar niste vi.
Četudi ste samski in se sami zbudite, dan lahko začnete s kroženjem seksualne energije. Najboljši začetek dneva! Pa še izgledali boste, kot da uporabljate kremo večne mladosti. Morda se bo prav zaradi tega čez dan in zvečer ustavilo več pogledov na vas. Ko enkrat ta del življenja odmre, samski le težko pritegnejo partnerja.

ZDRAVJE:

Marsikatero bolezen povzroči prav pomanjkanje oz. blokirana seksualna energija. Dober seks z ljubljenim partnerjem niža nivo stresa, krepi imunski sistem, izboljšuje prekrvavljenost notranjih organov, uravnava nivo hormonov ter blaži mnoge bolečine.

DENAR:

Prisluhnite svoji intuiciji, da ne zaidete v finančne in poslovne težave. Sami ste krivi za to, da se vedno najde nekdo, ki porabi vaš denar.

KARIERA:

Dopoldanski del dneva je namenjen poslovnim dogovorom, podpisom pogodb… Morda bo kdo želel, da naredite nekaj, kar je skregano z vašimi prepričanji in vrednotami. In vam slikal krasne nagrade ter ugled, če boste naredili stvar na njegov način. Nikar! Prisluhnite intuiciji in ne dovolite svojemu egu, da zaradi samopomembnosti prevzamete odgovornosti, ki niso vaše! Ne prevzemajte nalog samo zato, da bi naredili vtis. Obžalovali boste. Preden karkoli podpišete, preverite ali je to res v skladu z vašimi željami. Ali zgolj hranite svoj strah.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Otrok ne vzgajamo z besedami. Te so večinoma namenjene bolj nam kot njim. Vzgajamo jih z zgledom. Kaj mi počnemo, kako mi reagiramo v danih okoliščinah. Če bomo govorili eno, delali pa drugo – to otroci vedo. In dobijo sporočilo: »Ne smem pokazati in izraziti svojih pravih potreb. Takrat sem slaba oseba. Lagati je pravilno. Važno je, da te ne dobijo.« In potem imamo kup odraslih, ki mislijo eno, govorijo drugo, želijo si tretje, delajo pa čisto nekaj četrtega. Ni tako velik problem, kadar jih mi ne razumemo. Problem imajo, kadar sami sebe ne razumejo. In to je zelo pogosto.

PRIJATELJSTVO:

Po napornem dopoldnevu, kjer se bomo pripravljeni tudi stepsti za svoj prav, bomo popoldne to energijo prenesli v besede, smeh in humor. Jeziček bo itak ves dan prehiteval razum, pa se lahko tudi prijateljski pogovor hitro sprevrže v bockanje in tekmovalnost. Pa vendar je takšno draženje manj nevarno kot to, da prevzamemo težave prijatelja na svoja ramena in jih rešujemo namesto njega. Kot numerologinja opažam, da marsikatera prijateljska pomoč naredi več škode kot koristi. Kje je meja pomoči? Tam, kjer začnemo svoje mnenje vsiljevati prijatelju in mu govorimo, kaj natančno naj naredi, da bo njegovo življenje lepše. Vse sicer z dobrimi nameni. Toda, saj veste – pot v pekel je tlakovana z dobrimi nameni. Vedno moramo pustiti izbiro delovanja osebi sami. (Razen, če skače na robu prepada. Takrat jo pač zgrabiš za lase.)

SPLOŠNO POČUTJE:

Dan bo napet, pol čustvene obremenjenosti in jezik bo prehiteval razum. Zato se načrtno umirjajmo. Predvsem osebe, ki imate v svoji numerični kodi števili 5 in 7, si postavite namero: »Moja namera je, da se mi ves dan dogajajo prijetne in pozitivne stvari. Da sem varna povsod in v vsakem trenutku. Aktiviram niz 1888948, ki vse negativno spreminja v pozitivno. Za vse, ki potrebujejo in zase.«


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.