numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 8.3.2018

Našo usodo določajo naše odločitve, ne okoliščine.

Kaj bi bilo danes najbolj modro storiti? Zavrteti telefona ali sesti na letalo in v tujini predstaviti svoj izdelek, storitev, načrte, ambicije… Se udeležiti kakšnega sejma ali kakšnega drugega mednarodnega poslovnega dogodka. To je dober dan za govore, nastope in prezentacije. Za športna tekmovanja, druženje in zabavo. Nekaj več previdnosti svetujem pri podpisih materialnih ali poslovnih pogodb. Je precej tvegano, možne so velike poslovne prevare in posledično velike izgube.


LJUBEZEN:

Danes bomo očarali z besedami. Izkoristite moč dneva in povejte svoji dragi ali dragemu nekaj lepega. Sploh veste, kaj bi želel, želela slišati? Kaj? Ste prepričani?
Samski, dan je za spoznavanje, zmenke in zabavo. Še tisti bolj zadržani, boste lažje našli ustrezne besede.

ZDRAVJE:

Tudi telo potrebuje prenovo. Zabava in dobro počutje dobro delujejo tudi na zdravje. Louise Hay je v svoji kultni majhni modri knjižici Telo je tvoje, nanizala možne vzroke za nastanek bolezni ter prepričanja, ki bi jih bilo dobro osvojiti in pomagajo pri lajšanju težav. Danes je moč v besedah, pa je smiselno izkoristiti tudi ta način.

DENAR:

Pri podpisu kakšne poslovne ali materialne pogodbe se lahko močno opečete. Je pa to dober dan za prošnje; kredit, povišica…

KARIERA:

To je odličen dan za poslovne predstavitve in sejme. Če imate dobro novo idejo, izdelek ali produkt, zaprosite za predstavitev pri kakšnih organizacijah ali fundacijah. Iščete sponzorje? Danes jim predstavite svoje ideje in projekte.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

V naši družbi je še vedno ogromno kričanja na otroke. Besede in grožnje so včasih še hujše kot fizični udarec. Grobost tako v besedah kot v dejanjih izjemno poškoduje otrokovo dušo. Sporoča mu namreč, da je ničvreden, da nima pravice do ničesar. Kadar grobo vpitje postane običajni način vzgoje, otroku na neverbalni ravni sporoča, da nima pravice živeti. Grozljivo breme. Zlomi še tako trpežnega otroka in še tako močno dušo. Medtem ko otrok odrašča, ni njegovo breme nič manjše. Ta nevidni tovor raste skupaj z njim.
Nekateri otroci ob grožnjah otrpnejo, zmrznejo. Saj tudi odrasli poznamo to stanje, kajne? Ko poštar prinese uradno pismo od Dursa ali dobite kratki poziv k šefu na razgovor. In sploh ni nujno, da ste naredili kaj narobe. Nekateri ljudje preprosto zmrznejo. Pri tem gre za takojšnjo izgubo moči, ko se strah hipoma razleze v vse celice. Največkrat je takšno vedenje odgovor na vzorec, ki ga je otrok pridobil v otroštvu predvsem zaradi groženj, kritiziranja, kaznovanja in zavračanja. Kajti to sporoča otroku, da ni pomemben. Ne on kot osebnost, niti njegove potrebe. Nekateri razvijejo agresivno vedenje navzven in si skušajo s silo priboriti občutek vrednosti, druge pa strah tako prežame, da se ne upajo niti premakniti.
Te vzorce, ki se jih naučimo kot otroci, prenesemo v svojo odraslo obdobje, na vsa področja življenja. Ti programi so tako močni, da jih ponavljamo tudi takrat, ko jih spoznamo in ozavestimo. In dokler teh starih ran ne pozdravimo, največkrat tudi ne spremenimo vedenja. Lahko se trudimo, nekajkrat nam uspe. Toda takrat, ko bomo prvič spet pod stresom, bomo odreagirali v skladu s tem notranjim programom. In tako se iz generacije v generacijo ponavljajo vzorci, ki nam jemljejo moč in čustveno svobodo.
To je vzorec, ki ga je potrebno prekiniti. Ponuditi pomoč sosedom, vendar ne smemo več molčati o teh zlorabah. Ti otroci bodo nekoč odrasli. Ne bodo zgolj del sosedove družine, postali bodo del družbe, v kateri živimo in jo sooblikovali. Želim živeti v družbi srečnih in ustvarjalnih ljudi. Otroci grobih staršev pa bodo le težko odrasli v prijazne ljudi z zdravo samopodobo.

PRIJATELJSTVO:

Dan je kot nalašč za praznovanje in druženje. Za športna udejstvovanja in igre. To je lahko dober čas, da s prijatelji odigrate igrico Jaz sem. Morda vas preseneti, kako vas prijatelji vidijo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Verjetno se bomo večinoma počutili polni energije in notranje stabilni.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.