numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 8.4.2018

Tudi počasi se lahko daleč pride.

Dan oblikujeta dve števili, ki nista kompatibilni, zato radi povzročata težave, nesreče, boleča trganja in prekinitve. Pa je dobro, če danes aktivirate kodo zaščite 71931. morda bomo razpeti med potrebo, da takoj skočimo ter med počasno previdnostjo. Počasi danes! Še dobro, da je nedelja, pa večina ljudi ni v službah. To je odlični dan za planinski izlet, ali vsaj popoldanski sprehod v naravo.


LJUBEZEN:

Danes bomo trenirali potrpežljivost. Če bo jezik prehiteval misli, si lahko povzročimo veliko škodo v odnosu. Žal nam bo. Ni potrebno, da prav danes pade zadnja beseda.
Samski – pojdite na kakšen izlet v tujino ali na planinski pohod. Morda spoznate sorodno dušo.

ZDRAVJE:

Dan je napet in na površje lahko izbruhnejo doslej prikrite težave. Vzemite jih resno.

DENAR:

Usmerjeni bomo v prihodnost, v želje in strahove. Ni ugoden čas za prošnje ali iskanje pomoči.

KARIERA:

Strah nas lahko obrne v smer tuhtanja in iskanja rešitev ter lahko precej nepričakovano pridemo na neko novo idejo. Še vedno bodo uspehi večji pri starih, že tekočih projektih. Z novimi počakajte. Sedaj je čas zaključevanja, ne začenjajte na novo, preden se Merkur spet ne obrne v direktno smer.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Pozorni bomo na to, kako se naši otroci obnašajo, kakšne možnosti imajo… Večji je lahko strah pred tem, da bi naredili kaj napačnega ali neprimernega. Takšni strahovi nas vodijo v kritiziranje in pretirani nadzor. Ne vzemimo jim njihovih odločitev, njihovih napak in njihovega življenja.

PRIJATELJSTVO:

Predvsem popoldanski čas je zelo primeren za druženje, predvsem kje v naravi ali pri športu.

SPLOŠNO POČUTJE:

Zaradi vpliva kontradiktornih števil, je lahko dan bolj napet in tesnoben. Več je lahko trenj in konfliktov. Strpno.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.