numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 8.5.2018

Kaj vam pomeni več – lastnina ali odnos?

Energije dneva bodo usmerjene na razmerje med imetjem ter kvaliteto odnosov. Če partner podrsa ali poškoduje avto – kaj najprej pomislite, začutite? Danes je dan za prepoznavanje, kaj nam je več vredno. Spoznanje je lahko ugodno ali tudi ne. Najslabše je, če zamižimo in ga pometemo pod preprogo.


LJUBEZEN:

Pokažite partnerju, da vam vajin odnos pomeni več kot kakršnakoli izguba ali ovira. Seveda bodo mnogi spoznali, da je partner v njihovem udobnem življenju le nujno zlo. V tem primeru je za oba bolje, da se razideta. Zakaj si ne bi dala možnosti za srečo s kom drugim?
Samski – energije dneva spodbujajo druženje, vendar je mala možnost, da spoznate Gospoda Pravega.

ZDRAVJE:

Danes čudežno deluje tale zdravilni trojček: sonce – zelenje – voda.

DENAR:

Ne bomo navdušeni nad zapravljanjem ali vlaganjem denarja tja, kjer ne bomo videli koristi. Vsak izdatek bomo še močneje dojeli kot izgubo. In še bolj bomo prizadeti, če bodo naše prošnje naletele na gluha ušesa. Želeli bomo dobivati, manj dajati.

KARIERA:

Bolj bomo uspešni, če naše delo vključuje rabo elektronike in računalnikov, pri predavanjih ali organizaciji izobraževanj… tam, kjer je potreben konsenz med večimi izvajalci, pa se oborožite s potrpežljivostjo, saj je nekoliko oteženo prilagajanje.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Takšna kombinacija števil pogosto povzroča v odnosih napetosti in konflikte. Strasti se bodo pomirile in lažje se boste dogovorili o potrebnih stvareh, če greste z otroki vsaj na sprehod. Pri tem upoštevajte le eno pravilo: ko greste na sprehod, naj bodo težave, razpravljanje o napakah, kritike… prepovedana tema. Če želite, da se bodo otroci veselili sprehodov z vami in skupnega prostega časa, jim ga ne priskutite s pridiganjem in moraliziranjem. Se boste zvečer doma za mizo pogovorili o težavah.

PRIJATELJSTVO:

Previdno z besedami; to je dan za prilagajanje.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma se bomo počutili dobro; posebno še, če si bomo lahko vzeli čas za daljši sprehod v naravo. Več napetosti bodo čutili ljudje, ki imajo v svoji numerični kodi število 4.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.