numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 8. 8. 2017

Posvetite se uresničevanju inovativnih in ustvarjalnih zamisli, ki lahko služijo tako vam kot vsem ostalim!

Dan, ki vam v resnici pokaže, da je vse mogoče. Pozorno sledite svojim sanjam in željam. Kaj bi radi počeli, kaj vas osrečuje, kakšne so vaše dolgoletne sanje? Ste se danes nepričakovano spomnili na svoje otroške želje? Pomislili: Oh, ko bi le lahko…. MOGOČE JE! Da, začnite razmišljati, kaj morate storiti za to, da stopite na to pot. In predvsem – delujte! Danes je lahko dan rojstva vaše nove smeri v življenju.

LJUBEZEN:

Prisluhnite partnerju, bodite empatični in prijazni. Samski boste sijali kot zvezdica, izžarevali boste magnetizem in privlačnost. Iskalo vas bo mnogo pogledov, ne glede na razlike v letih. Možno je srečanje s sorodno dušo, ki vas bo dopolnjevala. Ne igrajte in ne nasedajte poceni TV trikom, kako biti bolj privlačni. Bodite iskreni in se pokažite točno takšni, kakršni ste. Morda boste prvič v življenju resnično sijali.

ZDRAVJE:

V celoti živite rek: zdrav duh v zdravem telesu! Vaše telo ima neomejene možnosti samozdravljenja, le nekoliko pomoči potrebuje. Predvsem vaše ljubezni. Če ste imeli v zadnjih dneh kakšne zdravstvene težave, je prav mogoče, da bodo danes celo izginile ali se vsaj omilile. Vendar ne pozabite, da vzroka morda še niste odpravili. Poiščite ga.

DENAR:

Lotite se novih projektov. Inovativne zamisli vam lahko prinesejo goro denarja.

KARIERA:

Prejeli boste priznanje za preteklo delo, projekte, usluge ali dosežke. To je čas, ko žanjete slavo in spoštovanje v svoji okolici.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Dajajte z ljubeznijo in hvaležnostjo. Zasluge iz preteklosti se vam bodo bogato poplačale.

PRIJATELJSTVO:

Ne boste čutili potrebe po napihovanju, zato bodo ljudje radi iskali vašo bližino.

SPLOŠNO POČUTJE:

Čutili boste povečano samospoštovanje in zaupanje vase in v življenje. Izžarevali boste harmonijo in notranje ravnovesje. Vrata sreče so vam na stežaj odprta.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.